St. Andrea Restaurant

Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 78.
www.standreaborbar.hu

Barna Ádám

A St. Andrea Restaurant az egyik legbiztosabban fejlődő szereplő a hazai topéttermek világában. „Szív, alázat, tapasztalat” – szól az étterem szlogenje. A konyha a magyar és közép-európai gasztronómia hagyományos alapanyagainak újszerű bemutatásával igazodik a névadó egri St. Andrea Pincészet regionális filozófiájához. Mára elmondható a rendszeres teltházzal futó étteremről, hogy magabiztosan képviseli az innovatív, modern magyar konyhát. Az elegáns étterem bátran vállalja a marhapörköltet, töltött káposztát, véres hurkát és mákos gubát, a Békés megyei származású Barna Ádám séf jó ízléssel alkotja újra a magyar polgári és vidéki konyha klasszikusait. Munkája mögött felsejlenek az osztrák topéttermekben töltött évek is. Az éttermi szerviz az egyik
legemblematikusabb hazai maître, Lizsicsár Mikós vezetésével kiemelkedő teljesítményt mutat, amit a DINING GUIDE 2019-ben az ÉV LEGJOBB SZERVIZEMBERE díjjal értékelt a LÁNCHÍD DE LUXE BRANDY támogatásával.

Az étterembemutató szöveg a 2019-es Volkswagen-Dining Guide Top100 Étteremkalauzból származik. Az idei könyv 2019. február 26-tól kapható országszerte a nagyobb újságárusoknál!

Az étel neve: Kacsamáj, alma, sárgacékla

Összetevők: kacsamáj, jonagored alma, sárgacékla, nepáli bors, akácméz